fbpx

Transport gratuit pentru comenzile peste 150 lei!

Universul Pitta

Pitta este cea care „digeră” lucrurile.

Dragă Pitta, bine ai venit în Universul Tău!

Aici vei găsi informațiile despre dosha ta, cât și despre fiecare produs din pachetul primit.

Sperăm să fie pe sufletul tău, iar dacă simți că am omis vreo informație, nu ezita să ne scrii.

Ne dorim ca împreună să aducem către comunitate toate informațiile necesare pentru a le înțelege cât mai bine, cât și pentru a-și regla dezechilibrele interioare.

 

 

$

SCROLL

pitta
Pitta

Pitta este guvernată în principiu de foc. De aceea cei care au dosha predominantă Pitta sunt oameni destul de „înflăcărați”. Sunt oameni remarcați cel mai adesea pentru intelectul lor, au calități de lider și putere de convingere.

Acest „foc” interior îi stimulează să fie competitivi și comunicativi. Acest foc interior este cunoscut în Ayurveda ca „agni” și e responsabil cu digestia. De aceea e foarte posibil să fie oameni pofticioși și asta se întâmplă atât cu mâncarea, cât și cu cunoașterea. Oamenii Pitta au capacitatea de a digera aproape toate alimentele, ideile și conceptele.

Ochii și implicit vederea este guvernată de această dosha, iar amintirele oamenilor cu dosha predominantă Pitta, au „un ochi al minții” care le permite să îți imagineze cu ochii deschiși diferite scenarii, cât și să retrăiască amintiri vivide.

 

Pentru a testa dacă există dezechilibre pe una dintre cele trei dosha, poți face testul nostru, aici.

Pilonii importanți ai

Intră în Universul Pitta, începând cu  următoarele produse:

ceai organic pitta Ceaiul pentru Pitta contribuie la un echilibru holistic între minte și corp.

Cu ingrediente precum petale de trandafir, nucșoară, scorțișoară, rădăcină de lemn dulce și ghimbir, conferă un caracter unic. Savurați acest ceai Pitta în zilele fierbinți de vară. Este ideal pentru a calma Pitta în orice sezon.

 

ashwagandha 

Maharishi Ayurveda Ashwagandha – pentru mai mult calm interior.

Ashwagandha este o plantă adaptogenă care vă poate ajuta corpul în multe feluri, inclusiv:

  • Adaptarea la condiții stresante 
  • Sprijinirea sistemului nervos și a sistemului endocrin
  • Sprijinirea sănătății cardiovasculare și imunitare 

 

Ashwagandha este cunoscută și ca „Regele ierburilor”, cireșul indian de iarnă sau ginseng indian. Ashwagandha este considerată o plantă de întinerire în scripturile antice ayurvedice. De asemenea, se spune că susține bunăstare generală.

ulei masaj pitta

O selecție largă de ierburi ayurvedice este folosită pentru acest prețios ulei de masaj. Extractele alese cu grijă de lemn de santal, nufăr, vetiver și iarbă alang reduc dosha Pitta și conferă uleiului un parfum proaspăt și acidulat.

Uleiul de masaj Pitta este un ulei bogat în vitamine și minerale, cu o textură fină și arome extraordinare. Acesta este potrivit pentru toate tipurile de piele, în special pentru cele sensibile.

cremă de față vata

3 în 1: Îngrijirea pielii atât ca o cremă de zi, noapte și mască facială.

 

Această cremă de față răsfață și hrănește pielea normală până la uscată și mixtă. Beneficiați de cunoștințele ayurvedice autentice când vine vorba de frumusețea și echilibrul pielii.

Cremă de îngrijire a pielii cu apă pură din Himalaya și extracte de plante ayurvedice autentice. 

Compoziție rafinată de aloe vera hidratantă, vitamina E naturală și acizi grași omega-3 și omega-6, unt de shea pentru îngrijirea pielii și extract de rozmarin.

Aroma proaspată, fructată. Ulei esențial de portocale 100% pur.