fbpx

Transport gratuit pentru comenzile peste 150 lei!

Pentru a putea beneficia de un ebook gratuit despre dosha ta, vom avea nevoie să ne lași email-ul tău mai jos, chiar dacă faci deja parte din comunitate.

Acest lucru îți oferă și șansa de a beneficia de oferte speciale sau înscrierea la concursuri private, destinate comunității Maharishi Ayurveda.

* câmpuri obligatorii

*Prin completarea mail-ul sunt de acord să primesc informații și oferte promoționale din partea echipei Maharishi Ayurveda, acceptând politica de confidențialitate. Te poți dezabona oricând de la newsletter-ul nostru.

Știind ce dosha predomină, te vei înțelege mai bine.

Foarte puține persoane sunt tipuri constituționale „pure” , care sunt caracterizate doar de Vata, Pitta sau Kapha.

Majoritatea sunt ‘tipuri mixte’ compuse din două dosha, uneori chiar trei, deci nu vă îngrijorați dacă rezultatele vă arată că aveți caracteristici de la toate cele trei dosha Vata, Pitta și Kapha .

Atunci când stilul nostru de viață aduce excese în una din cele trei dosha, putem simți dezechilibre în plan fizic sau psihic. Află mai multe despre ce dezechilibre ai și cum le poți echilibra prin testul dezechilibrelor.

dosha

Dosha

Un doctor Maharishi Ayurveda sau un specialist Ayurveda vă va putea detalia care este constituția Ayurvedica de bază și care este starea de sănătate.

Tot ei vă vor da informații personalizate, recomandări personale pentru prevenirea sau tratarea oricăror afecțiuni.