fbpx

Transport gratuit pentru comenzile peste 150 lei!

Responsabilitatea față de mediu

 

Responsabilitatea față de mediu stă în mâinile tuturor!

Maharishi Ayurveda este membru al mai multor instituții, rețele și grupuri de lucru pentru a ajuta la implementarea mecanismelor și strategiilor de suport, la nivel central și guvernamental, pentru cultivare sustenabilă și responsabilitatea în ceea ce privește importul și exportul.

Responsabilitatea – Oamenii, natura și cosmosul sunt un întreg

Din aceasta evoluează o înțelegere profundă ale lucrurilor fundamentale ale vieții și un nivel înalt de responsabilitate al conservării naturii.

Maharishi Ayurveda a avut această responsabilitate pentru mai mult de 30 de ani cu un management al culturii care este ghidat constant de standardele pentru o economie sustenabilă. Conservarea optimă a naturii și resurselor este importantă pentru noi pentru a putea conserva fundațiile naturale ale vieții pentru noi și copiii noștri.

 

Toate produsele importate din India provin de la producătorul nostru principal „Maharishi Ayurveda Products India” (MAP India). Acest lucru ne permite să menținem controlul necesar pentru a garanta în mod constant o calitate ridicată. Unitățile de producție ale Maharishi Ayurveda Europe sunt echipate la cele mai înalte standarde, produsele fiind testate de laboratoare independente din India și Europa.

responsabilitate

Responsabilitatea la locul de muncă

Un stil de viață sănătos și echilibrat – aceasta este o aspirație pe care o urmărim.

Organizăm procese de lucru pentru a ține seama cât mai mult de nevoile specifice ale individului. Respectul și considerația reciprocă sunt pentru noi fundații naturale pentru o atmosferă bună și un mediu de lucru armonios.

În plus, învățăm în fiecare zi lucruri noi despre sănătatea noastră și despre cum o putem promova simplu și eficient. Faptul că lucrăm cu produse și materiale de înaltă calitate, în mod natural pure, completează în același timp atmosfera noastră de lucru prietenoasă.

E responsabilitatea noastră și a voastră să trăim într-o lume echilibrată și frumoasă.

Contact

CONTACT

0720.277.538

031.104.0016

PROGRAM

Luni – Vineri: 09:00 – 17:00

Email: clienti@amdnobel.ro