fbpx

Transport gratuit pentru comenzile peste 150 lei!

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Regulamentul concursului „Fii în echilibru!”

Regulamentul concursului AMD NOBEL PHARMACEUTICAL SRL

„Maharishi – Fii în echilibru”

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI 

 

 • Organizatorul concursului „Fii în echilibru” (numit in cele ce urmeaza „Concursul”) este compania AMD NOBEL PHARMACEUTICAL SRL, cu sediul social in Bucuresti, Str. Barbu Mumuleanu, nr. 8, Sector 2, inregistrata la Registrul comertului sub nr. J40/9685/2013, C.U.I. RO32092088, cont IBAN RO56BTRLRONCRT0222799501, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin Alexandru Damian, in calitate de Director General, numit in continuare  “Organizatorul”.

 

 • Concursul se va desfasura conform prevederilor prezentului Regulament oficial (denumit in continuare „Regulamentul”) exclusiv în comunitatea Maharishi Ayurveda, fiind obligatoriu pentru toti participantii.

 

 

SECTIUNEA 2. PERIOADA SI ARIA DE DESFASURARE ALE CONCURSULUI

 

2.1.  Campania este organizata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 15 ianuarie 2024 – 1 februarie 2024, („perioada Campaniei”), in conformitate cu prevederile prezentului Regulament, in mediul online, prin intermediul Newsletter-ului Maharishi Ayurveda.

 

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

3.1.  In Concurs are dreptul sa participe orice persoana fizica, înscrisă în comunitatea Maharishi Ayurveda, cu varsta minima de 18 ani impliniti la data inceperii Concursului, care are domiciliul stabil sau resedinta oriunde pe teritoriul Romaniei.

 

3.2. Nu au dreptul sa participe in Concurs angajatii companiei AMD NOBEL PHARMACEUTICAL SRL , rudele de gradul intai (parinti/copii) si doi (frati/surori), sotul/sotia angajatilor companiei AMD NOBEL PHARMACEUTICAL SRL, precum si afinii de gradul intai si doi ai angajatilor companiei AMD NOBEL PHARMACEUTICAL SRL.

 

3.3.  Participarea la acest Concurs presupune cunoasterea, respectarea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament precum si acordul participantului. Participantii se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor prezentului Regulament.

 

3.4. Concursul se desfasoara exclusiv in cadrul comunitatii Maharishi Ayurveda, in perioada 15 ianuarie 2024 – 1 februarie 2024.

Pentru a participa în cadrul concursului „Fii în echilibru!” este necesar ca persoanele din comunitatea Maharishi Ayurveda să parcurgă testul celor 3 doshe, pentru a vedea în ce proporție sunt Vata, Pitta și Kapha. Persoanele care fac parte din comunitatea noastră și au făcut deja Testul doshelor, sunt automat înscriși în cadrul concursului. Dintre cei care indeplinesc aceste conditii, se vor extrage 3 castigatori, printr-un site de tipul random.org. Concursul se incheie in data de 1 februarie, iar castigatorii vor fi anuntati in cadrul Newsletter-ului din data de 2 februarie 2024.

 

 

SECTIUNEA 4. DESCALIFICAREA PARTICIPANTILOR

 

4.1. Sunt descalificate automat persoanele care participa la Concurs asumandu-si o identitate falsa. Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina din Concurs sau de a anula decizia prin care un participant este desemnat castigator in cazul in care acesta nu a furnizat date corecte de identificare si/sau de contact, s-a inscris utilizand date false, incearca sa influenteze Concursul prin modalitati frauduloase sau nu respecta prevederile Regulamentului. Astfel, in cazul descoperirii oricaror neconcordante intre datele furnizate Organizatorului (de catre oricare dintre Participanti) si realitate, respectiva participare se invalideaza fara indeplinirea vreunei formalitati inaintea Participantilor.

 

SECTIUNEA 5. PARTICIPAREA IN CONCURS/DESFASURAREA CONCURSULUI

 

5.1. Orice persoana care doreste sa se inscrie in Concurs poate face acest lucru fara a plati nicio taxa, in perioada 15 ianuarie 2024 – 1 februarie 2024.

5.2. Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte urmatoarele:

 1. Să aibă vârsta peste 18 ani.
 2. Să fie parte a comunității Maharishi Ayurveda (adică să fie abonați la Newsletter-ul nostru).
 3. Să facă Testul dosha.

 

 

5.3. Participantul isi asuma raspunderea cu privire la dezvaluirea catre public a respectivelor imagini/comentarii, precum si pentru respectarea tuturor prevederilor legale privind dreptul de autor aferente imaginilor/comentariilor postate. Nu vor fi luate in  considerare si nici nu vor fi publicate imaginile/textele care nu respecta conditiile impuse de lege (sa nu fie materiale ilegale, periculoase, malitioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare, defaimatoare, rasiste sau xenofobe, materiale ce constituie o incalcare flagranta a dreptului de autor si nici imaginile/comentariilecare ar putea fi considerate ca instigare la acte penale sau ilegale). Organizatorul nu este responsabil pentru faptul ca terte parti pot utiliza informatii pe care participantii la Concurs le posteaza sau le fac disponibile in spatiile virtuale dedicate Concursului.  De asemenea, participantii isi asuma intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmit sau le publica in spatiile virtuale dedicate Concursului pe pagina de Instagram a Organizatorului.

 

Participantii sunt in intregime responsabili de continutul imaginilor postate pe Facebook sau transmise altor membri ai Facebook. Participantii sunt de acord si se obliga sa nu foloseasca serviciile Facebook pentru a instiga la incalcarea legislatiei romanesti. In acelasi timp, participantii sunt de acord si se obliga sa nu ofere informatii cu scopul de a sprijini activitati ilegale. Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica/exclude din Concurs bonurile fiscale invalide sau bonurile fiscale care nu pot fi prezentate ca dovada a participarii la Concurs.

 

5.4. Concursul este destinat exclusiv persoanelor care fac parte din comunitatea Maharishi Ayurveda.

 

SECTIUNEA 6. PREMII SI ACORDAREA PREMIILOR

 

6.1. In cadrul Concursului  se pot castiga 3 premii, astfel cum sunt descrise la art. 6.2 de mai jos.

 

6.2. Premiile Concursului reprezinta:

 

 • 1 kit ce conține un Triphala Plus Organic, 250 grame.
 • 1 kit ce conține un Ashwagandha și un Livomap.
 • 1 kit ce conține un Ulei Esențial cu Mentă – Prandhara, un Nasya Oil și un Guggul.

Valoarea totala a premiilor este de 651,8 RON, inclusiv TVA.

 

6.3. Premiile Concursului constau in:

 • 1 kit ce conține un Triphala Plus Organic, 250 grame.
 • 1 kit ce conține un Ashwagandha și un Livomap.
 • 1 kit ce conține un Ulei Esențial cu Mentă – Prandhara, un Nasya Oil și un Guggul.

6.4. Alegerea castigatorilor se va realiza in data de 01.02.2024, din cadrul inscrierilor valide si corecte.  Pe langa castigatori se vor alege si 3 (trei) rezerve.

 

Premiile se acorda in baza extragerii castigatorilor cu ajutorul unui site de tipul random.org. La extragere vor fi luate in calcul toate inscrierile valide inscrise in Concurs in perioada perioada 15 ianuarie 2024 – 1 februarie 2024, care respecta mecanismul detaliat in prezentul Regulament.

 

6.5. Validarea castigatorilor se face in baza unui mesaj in privat cu datele de livrare si a confirmarii datelor personale.

 

6.6. Castigatorul va trebui sa transmita Organizatorului toate datele cerute intr-un email, pe adresa contact@maharishiayurveda.ro, respectiv numele complet, in conformitate cu un act de identitate și adresa de livrare a premiului.

6.7. Castigatorul trebuie sa trimita mail-ul in maximum 48 de ore de la anuntarea acestuia, prin intermediul newsletter-ului.

6.8. Dupa aceste 48 de ore, premiul lui va fi acordat primei rezerve.

 

6.9. In cazul in care un castigator nu este validat, premiul acestuia va fi acordat primei rezerve extrase si aceeasi procedura se aplica in continuare.

6.10. Valoarea neta totala estimata a premiilor este de 651,8 RON, inclusiv TVA. Suma mentionata mai sus include taxele si impozitele aferente ce vor fi retinute la sursa conform legislatiei in vigoare.

6.11. Premiul castigat nu poate fi inlocuit cu alte castiguri si nici nu se acorda contravaloarea in bani. In cazul refuzului castigatorilor de a beneficia de castig sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.

 

6.12. Premiile vor fi puse in posesia castigatorilor prin grija Organizatorului de comun acord impreuna cu castigatorul printr-un mail trimis de către câștigător la adresa contact@maharishiayurveda.ro. Castigatorii sunt obligati sa prezinte reprezentantului Organizatorului copie dupa actul de identitate pentru validare.

 

SECTIUNEA 7. ANULAREA PREMIILOR

 

7.1.  Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula alocarea premiilor din cauza unor situatii neprevazute fara notificari prealabile. Acest lucru se aplica si in cazul in care alocarile de premii nu pot fi desfasurate conform planului, din cauza, spre exemplu, unor defectiuni de hardware sau software.

 

7.2.  Orice anulare prematura a alocarii de premii nu implica drepturi pentru participanti.

 

SECTIUNEA  8. TAXE

 

8.1. Organizatorul Concursului este raspunzator pentru calcularea si plata impozitului pe premiu cu retinere la sursa si a tuturor taxelor sociale legale.

 

SECTIUNEA 9. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

 

9.1. Organizatorul nu va fi raspunzator pentru prejudicii, suferite de catre castigatori, indiferent de natura acestor prejudicii, suferite din momentul predarii Premiilor catre castigatori.

 

9.2. Imposibilitatea castigatorului, din orice motive, de a intra in posesia premiului din cadrul acestui Concurs, pana la termenele mentionate la art. 6.3, art. 6.6, precum si art. 6.14 de mai sus exonereaza Organizatorul de orice raspundere. Premiul poate fi acordat unui alt castigator.

 

9.3. Participantii accepta in mod expres, neechivoc si cu titlu definitiv toate deciziile adoptate de Organizator in privinta desemnarii castigatorului premiului, precum si faptul ca Organizatorul are dreptul de a descalifica orice participant care nu respecta Regulamentului Concursului. Participantii se obliga, de asemenea, sa puna la dispozitia Organizatorului toate datele de contact relevante, respectiv: nume, prenume, CNP, seria si numarul Cartii de Identitate.

 

9.4. Organizatorul nu este responsabil nici in cazul in care un participant desemnat castigator nu poate beneficia de premiu din cauza nerespectarii in integralitate, de catre oricare participant, a Regulamentului Concursului sau din cauza numelui si/sau prenumelui si/sau CI-ului transmise gresit. Orice eroare si/sau omisiune cu privire la datele personale furnizate de catre Participant Organizatorului nu atrage raspunderea acestuia din urma, acuratetea datelor de contact furnizate de Participanti fiind in responsabilitatea exclusiva a acestora si considerate de catre Organizator drept reale, corecte si complete.

 

9.5. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

 

 1. Nicio eroare in datele furnizate de catre castigatori; acuratetea datelor de identificare si/sau contact nu atrage raspunderea Organizatorului, fiind in responsabilitatea exclusiva a participantilor. Ca atare acesta nu are nici un fel de obligatie in cazul furnizarii de catre participanti a unor date eronate care au dus la imposibilitatea trimiterii in conditii normale a premiului.

 

2. Defectiuni tenhice ale furnizorilor de servicii Internet si/sau defectiunea mediilor de comunicare;

 

3. Pierderea de catre participant a datelor de logare, blocarea contului de mail folosit pentru abonarea la newsletter, sau alte defectiuni ale altor mecanisme decat ale site-ului, implicate in procesul de reamintire a parolei si userului.

 

4.Erori cauzate de folosirea incorecta a computerului personal/tabletei/telefonului de catre participant (intreruperea sursei electrice a computerului, erori date de sistemul de operare instalat pe computer, erori date de virusarea sistemului de operare al computerului/tabletei/telefonului).

 

5. Situatiile in care anumite persoane inscrise in Concurs sunt in incapacitate de a participa partial sau integral la Concurs, daca aceasta incapacitate se datoreaza unor circumstante aflate in afara controlului pe care Organizatorul il poate in mod rezonabil exercita.

 

6.Eventualele dispute intre Participanti legate de drepturile asupra conturilor de comunicare online;

 

 

Aceste circumstante se pot datora:  informatiilor eronate, incomplete, transmise cu intreruperi, transmise cu intarziere sau deformate in orice alt mod, in urma actiunilor utilizatorilor paginii web, a functionarii echipamentelor de calcul ale acestora, aplicatiilor acestora sau altor echipamente tehnice ale acestora folosite in derularea Concursului.  Aceste circumstante se pot datora, de asemenea, dificultatilor tehnice si/sau intreruperile care pot afecta functionarea conexiunilor Internet si/sau a echipamentelor de calcul si/sau a aplicatiilor furnizorului de Internet si/sau nefuctionarea/functionarea defectuoasa a e-mail-ului, fie in cazul Organizatorului, fie in cazul participantului, cauzata de probleme tehnice si/sau de trafic intens pe Internet, in general, sau pe pagina web, in special, sau de ambele tipuri de probleme.

 

Aceste circumstante se mai pot datora: unor deteriorari sau defecte cu efect potential asupra echipamentelor de calcul, aplicatiilor si/sau datelor stocate ale participantilor sau ale unor terti, in urma participarii la Concurs. Aceste circumstante pot, de asemenea, sa se datoreze unor schimbari de legislatie care sa influenteze derularea si implementarea Concursului (precum deciziile adoptate de autoritatile civile, regimul de razboi, catastrofele naturale si alte evenimente similare), premiile obtinute in urma Concursului, valoarea acestora, functia acestora, conditiile de acordare a acestora si/sau distribuirea a acestora.

 

9.6. In desfasurarea prezentei activitati, se vor realiza exclusiv urmatoarele operatiuni: parcurgerea unui test.

 

SECTIUNEA 10. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

 

10.1. Prin comunicarea datelor personale in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, participantii la Concurs si castigatorii isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor personale sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea alegerii si validarii castigatorilor, atribuirea premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ce revin Organizatorilor Concursului.

 

10.2. AMD NOBEL PHARMACEUTICAL SRL garanteaza ca prelucrarea oricaror date personale va fi facuta cu respectarea legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul de opozitie (art.15).

 

10.4. AMD NOBEL PHARMACEUTICAL SRL  se angajeaza sa nu dezvaluie niciun fel de date personale catre terti, cu exceptia imputernicitilor acestuia pentru prelucrarea de date personale.

 

10.5. Scopurile constituirii si administrarii bazei de date sunt: desemnarea castigatorilor prezentului Concurs, realizarea de rapoarte statistice, informarea participantilor cu privire la alte actiuni desfasurate in viitor (noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing).

 

SECTIUNEA 11. FORTA MAJORA

 

11.1. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

 

11.2. Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Concursului, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform prevederilor legale. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor la Concursul existent in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

 

SECTIUNEA 12.  LITIGII

 

12.1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii cu privire la orice aspect legat de desfasurarea Concursului se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti, potrivit legii romane.

 

SECTIUNEA 13. REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

 

13.1 Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

 

13.2 Regulamentul Concursului va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe www.maharishiayurveda.ro.

 

13.3 Deciziile Organizatorului privind Concursul sunt finale si aplicabile tuturor Participantilor.

 

 

 

AMD NOBEL PHARMACEUTICAL S.R.L