fbpx

Transport gratuit pentru comenzile peste 150 lei!

Pionierii Ayurveda în Europa

 Pionierii Ayurveda de 30 de ani cu Maharishi Ayurveda

Distribuția produselor Maharishi Ayurveda a început în 1987 și au fost pionierii Ayurveda în Europa. Cu zeci de ani de experiență, au putut contribui semnificativ la expansiunea Ayurveda.

Atenția noastră a fost întotdeauna asupra calității produselor. Referința noastră pentru aceasta a fost specialistul Vedic Maharishi Mahesh Yogi, care a condus mișcarea Maharishi Ayurveda la sfârșitul anilor 70. Cerințele sale pentru produsele Maharishi Ayurveda au fost autenticitatea, puritatea, calitatea, încrederea și eficacitatea – standarde înalte pe care le menținem în fiecare zi.

Toate produsele noastre sunt importate din India și sunt de la  Maharishi Ayurveda Products India (MAP India). Acest producător mondial de top și furnizor al produselor  Ayurvedice de înaltă calitate exportă acum produse în mai mult de 50 de țări.

De ce pionierii Ayurveda?

N

Producție tradițională

N

Cea mai bună materie primă

N

Fără compromisuri

N

Protecția mediului

N

Produse organice

N

Cosmetice naturale

N

Serviciu

N

Produse sigure datorită controlului dublu

Trăim Ayurveda!

pionierii ayurveda
Producție tradițională

Ne bazăm producția pe formule vechi de secole, pe care le producem conform cu regulile clasice pentru a dezvălui întreg potențialul științei Ayurvedice.

Cea mai bună materie primă

Plantele sunt recoltate la momentul potrivit. Este folosită doar materie primă care întrunește cele mai înalte standarde – referitoare la puritate, maturitate sau putere.

Fără compromisuri

Dacă materia primă necesară nu este disponibilă sau calitatea nu este cea mai bună, alegem să nu fabricăm produsele, decât să acceptăm calitate mai mică decât cea ideală.

Protecția mediului

Ayurveda este știința longevității, ceea ce înseamnă că protejăm natura, sănătatea angajaților noaștri, și a clienților. Atunci când este posibil creștem plantele pe pămîntul nostru conform cu certificările cultivării organice. Plante rare sunt cultivate selectiv pentru a proteja diversitatea speciilor. Materialele pentru ambalare sunt produse din hartie reciclabilă, iar transportul este evitat prin procesarea directă în fabrică, metode care ajută mediul.

Produse organice

O proporție foarte mare a produselor noastre este disponibilă într-o calitate organică certificată.

Cosmetice naturale

Cosmeticele noastre sunt un amestec între știința Ayurvedică și standardele moderne. Conțin exclusiv uleiuri de înaltă calitate, naturale și fără coloranți sintetici sau parfumuri adăugate. Pot fi recunoscute prin sigiliul de aprobare, ‘Cosmetice controlate natural’.

Serviciu

Fiecare companie este atât de bună ca serviciul pe care îl oferă. Ne dorim să vă îndeplinim dorințele în domeniul sănătății. Ne puteți scrie sau telefona oricând aveți o întrebare.

Produse sigure datorită controlului dublu

Propriile noastre unități de producție din India și verificarea dublă a calității, asigură produse curate. De exemplu, fiecare lot de produse din Europa este testat încă o data în laboratoare independente pentru pesticide, microbi (mucegai, bacterii), și reziduuri de metale grele în conformitate cu cele mai noi standarde. Siguranța dumneavoastră este importantă  pentru noi!

Un factor de succes pentru companie este calitatea produselor sale. Maharishi Ayurveda® are acces la o mare de cunoștințe ale întregii arii Ayurveda și lucrează îndeaproape cu un consiliu recunoscut la nivel internațional de Vaidyas (cercetători Ayurveda). În timpul producției, tradiția întâlnește modernitatea: Pe de o parte formulele originale și autentice Maharishi Ayurveda sunt baza produselor Maharishi Ayurveda, iar facilitățile si procedurile de producție asigură calitate înaltă continuă.

Calitatea preparatelor MAP a fost deja recunoscută de cele mai înalte autorități. Astfel procedurile de prodcție ale MAP India au primit Premiul pentru Marca Premium AYUSH, un sigiliu de calitate conform OMS. În plus, MAP India a fost singurul producător Indian care a fost aprobat de Ministerul Sănătății din India și un comitet expert Parteneriatul Triunghiului de Aur GTP

cultivare pionierii ayurveda
productie pionierii ayurveda
Cultivarea și recoltare

Toate produsele sunt importate din India de la producătorul nostru principal ‘Maharishi Ayurveda Products India’ (MAP India). Acest lucru ne permite să menținem controlul de care avem nevoie pentru a garanta cea mai înaltă calitate posibilă. Majoritatea plantelor și ierburilor sunt crescute pe pământul nostru prin cultivare sustenabilă și recoltare la momentul când sunt la potențial maxim. O plantă este eficientă în funcție de sezon, de ciclurile lunii și de perioada zilei când este recoltată. Materia primă nu este folosită dacă în opinia experților noștri nu îndeplinește cerințele de calitate necesare  în termeni de puritate, maturitate sau potență.

Producția

Cultivarea, recoltarea, procesarea, depozitarea: toate procesele de producție sunt supravegheate de Consiliul Vaidyas (experți Ayurvedici). Acest Consiliu al Vaidyas a fost fondat de cei mai importanți experți din India: B. D. Triguna, consilier la guvernului indian și fost președinte al Congresului All India Ayurvedic Congress; Balraj Maharshi, expert in Dravyaguna, identificarea și aplicarea plantelor medicinale și de asemenea V. M. Dwivedi, autoritate recunoscută la nivel internațional în domeniul  rasayanas (preparate Ayurvedice din plante și minerale).

Recunoașterea

‘Congresul All India Ayurvedic’ este cea mai mare organizație și cea mai importantă autoritate Ayurveda in India, sunt peste 300,000 experți în Ayurveda. O aprobare oficială a președintelui acestei organizații declară că Maharishi Ayurveda reprezintă forma clasică și autentică a Ayurveda și practică tradiția științei Ayurveda complet, la un grad care este greu de găsit în India azi.

Contact

CONTACT

0720.277.538

031.104.0016

PROGRAM

Luni – Vineri: 09:00 – 17:00

Email: clienti@amdnobel.ro