fbpx

Transport gratuit pentru comenzile peste 150 lei!

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Vă rugăm să rețineți următoarele informații importante

Produsele noastre sunt produse strict conform rețetelor originale ayurvedice pentru a obține efectele de armonizare și de îmbunătățire a sănătății descrise în Ayurveda. În cultura indiană, cunoștințele tradiționale ayurvedice sunt o știință recunoscută, transmisă și practicată de savanți și practicieni renumiți și promovată de organisme guvernamentale.

Cu toate acestea, vechile învățături ayurvedice se bazează pe principii și abordări care nu sunt familiare științei occidentale. Deoarece prezentarea noastră cu privire la semnificația și funcțiile suplimentelor alimentare ayurvedice (rasayanas) se referă la cunoașterea Ayurveda, nu sunt incluși termenii științei occidentale. În special, aspectele de armonie și echilibru interior la individ nu au echivalent în știința noastră, astfel încât nu există nicio dovadă în știința occidentală pentru multe dintre efectele descrise în Ayurveda.

 

Ce este ama?

Ama este un termen folosit în mod obișnuit în textele ayurvedice. Traducerea literală a lui ama este „nedigerată”. Potrivit textelor ayurvedice, ama apare atunci când nutriția pe care o avem nu este adecvată, iar digestia este și ea necorespunzătoare, ca urmare a obiceiurilor nutriționale proaste sau a agni slab (foc digestiv). Învățătura ayurvedică descrie ama ca un tip  rezidual din organism care poate afecta negativ toate procesele metabolice. Un adevărat echivalent pentru termenul ama nu există în știința occidentală.

 

Informații despre suplimentele noastre alimentare

Suplimentele noastre alimentare sunt preparate după rețete ayurvedice originale, vechi de milenii, din scrierile ayurvedice și au fost folosite cu succes din timpuri imemoriale. Cu toate acestea, ele nu pretind a fi eficiente în medicina alopată. Pentru tratamentul bolilor vă rugăm să consultați un medic.