fbpx

Transport gratuit pentru comenzile peste 150 lei!

Newsletter

Ești curios/asă să afli mai multe despre Maharishi Ayurveda ?

Prin completarea datelor ești de acord să primești informații și oferte promoționale.

* indicates required
Ayurveda - curiozități despre ea
  • Ayurveda este un vechi sistem indian de medicină care a fost practicat de peste 5.000 de ani.
  • Ayurveda înseamnă „știința vieții” și își propune să promoveze un stil de viață sănătos prin echilibrarea minții, corpului și spiritului.
  • Ayurveda adoptă o abordare holistică a sănătății și bunăstării, luând în considerare nu numai simptomele fizice, ci și aspectele mentale, emoționale și spirituale.
  • Ayurveda recunoaște trei dosha sau energii care guvernează caracteristicile fizice și mentale, acestea sunt Vata, Pitta și Kapha.
  • Practicienii ayurvedici diagnostichează problemele de sănătate evaluând echilibrul celor trei dosha și prescriu tratamente, inclusiv remedii pe bază de plante, masaj și modificări ale dietei.
  • Ayurveda pune accent pe menținerea unui stil de viață echilibrat prin practici precum yoga, meditație și respectarea unei diete sănătoase, specifică tipului de dosha.
  • Ayurveda a câștigat popularitate în întreaga lume, în special în domeniul medicinei alternative.
universul vata dosha

Cele trei dosha din Ayurveda

Vata

pitta

Pitta

kapha

Kapha

Fiecare dosha are caracteristici distincte, cum ar fi Vata fiind ușor și flexibil, Pitta fiind înflăcărat și intens și Kapha fiind constant și stabil.

Determinarea doshei dominante vă poate ajuta să vă înțelegeți tendințele și punctele forte fizice și mentale, precum și vulnerabilitățile. Cunoașterea doshei vă poate ghida în alegerea stilului de viață și a dietei care vă susțin sănătatea și bunăstarea. Echilibrarea doshei prin practici precum yoga, meditație și modificări ale dietei pot promova sănătatea generală și starea de bine.

Pentru că medicina ayurvedică este complexă și ne dorim să o aducem cât mai aproape de comunitatea noastră, am pregătit un newsletter care să fie util. Odată cu abonarea, periodic veți primi informații și oferte speciale dedicate comunității.

La prima abonare venim în întâmpinare cu un ebook gratuit.

Contact

0720 277 538

031 104 0016

Înscrie-te pentru 15% reducere la prima comandă.