fbpx

Transport gratuit pentru comenzile peste 150 lei!

Istoria Ayurveda

 

Istoria Ayurveda prezintă știința holistică a vieții lungi și sănătoase. Originile sale datează de câteva sute de ani.

 

istoria ayurveda ayur

„Ayur” = viață

istoria ayurveda veda

„Veda ”= cunoaștere

istoria ayurveda 1

Știința holistică a Ayurveda

A fost fragmentată până la sfârșitul anilor 70.

Apoi marele expert Vedic Maharishi Mahesh Yogi a inspirat cei mai buni experți Ayurvedici din toată India, și de asemenea doctori și oameni de știință occidentali, pentru a aduna și completa tradițiile vechi ale Ayurveda în vederea verificării prin metode științifice moderne.

1987

Această formă holistică, completă, de Ayurveda se numește Maharishi Ayurveda. El a stabilit de asemenea o rețea internațională de doctori, clinici și școli.

Primul produs Maharishi Ayurveda a fost amănunțit cercetat, acesta fiind faimosul tonic universal „Maharishi Amrit Kalash”.

La începutul anului 1987 au fost deschise primele locații în Noida și Faridabad, India, pentru a produce acest prețios rasayana în forma sa pură și originală.

2021

Produsele Maharishi Ayurveda (MAP) sunt cel mai important brand pentru produse Ayurvedice autentice și calitate superioară.

2000 de angajați doar în India sunt dedicați pentru a servi nevoilor de sănătate ale clienților noștri. Experții Ayurvedici sau doctori Vaidyas care sfătuiesc clienții cum să folosească produsele noastre pentru a avea rezultate optime.

În peste 50 de țări care includ India, Germania, Statele Unite ale Americii, Canada, Japonia, Australia, milioane de oameni se bucură de vitalitatea și pofta de viață care le sunt date prin intermediul lui Maharishi Ayurveda.

Atenție foarte mare pentru asigurarea calității

Bazele pentru certificările internaționale și pentru premiile primite de MAP, au la baza tehnicile cele mai recente, unitățile de producție și sistemele de control.

Proiectul ‘Triunghiul de Aur’ în istoria Ayurveda

MAP este singurul producător de produse Ayurvedice care s-a alăturat proiectului ‘Parteneriatul Triunghiul de Aur’ (GTP) al Ministerului Indian de Sănătate. Împreună cu ‘Departmentul Ayurveda, Unani, Sidha & Homeopatie (AYUSH)’, al ‘Consiliului Indian de Cercetări Medicale (ICMR)’ și ‘Consiliul de Cercetări Științifice și Industriale (CSIR)’ lucrăm pentru diseminarea Ayurveda și creșterea recunoașterii științifice.

Motivul esențial al includerii MAP India în  Triunghiul de Aur GTP este practica sa de muncă exemplară ‘ unitățile de producție și laboratoarele îndeplinesc standardele de producție și evaluare al preparatelor pe bază de plante și minerale și Bhasmas (tratament Ayurvedic al produselor minerale) …‘ .

istoria ayurveda healer

AYUSH Premiul de Marcă Premium pentru Maharishi Ayurveda

Suplimentele alimentare ale Maharishi Ayurveda au fost deja premiate cu Premiul de Marcă Premium AYUSH.

Această certificare, data de Foodcert India, a fost inițiată de Ministerul Indian de Sănătate pentru a garanta standarde înalte de calitate pentru puritatea produselor.

Produsele importate trebuie să treacă prin noi testări pentru reziduuri în Europa, unde laboratoare independente testează pentru pesticide (erbicide, insecticide, fungicide), teste microbiologice (bacterii, drojdie, mucegai, salmonella) și metale grele (plumb, cadmiu, mercur, arsenic) în conformitate cu standardele europene cele mai noi.

Contact

CONTACT

0720.277.538

031.104.0016

PROGRAM

Luni – Vineri: 09:00 – 17:00

Email: clienti@amdnobel.ro