fbpx

Transport gratuit pentru comenzile peste 150 lei!

Certificări ale calității

Aveți încredere în calitatea de clasă înaltă, puritatea naturală care este documentată prin certificării ale calității de controale stricte și sigilii de calitate.

 

Certificării ale calității produselor

 

Toate produsele sunt importate din India de la producătorul nostru principal ‘Maharishi Ayurveda Products India’ (MAP India).

Acest lucru ne permite să menținem controlul necesar pentru a garanta consistența calității înalte.

Unitățile de producție ale Maharishi Ayurveda Europa sunt echipate la cele mai înalte standarde, pentru produse care ulterior sunt testate de laboratoare independente din India și Europa.

maharishi ayurveda certificări ale calității

ISO 9001:2008

Standardul Internațional de Management al Calității

maharishi ayurveda certificări ale calității

ISO 22000:2005

Sistemul Internațional de Management pentru Siguranța Alimentelor

maharishi ayurveda certificări ale calității

HACCP

Conceptul pentru Siguranța Alimentelor, prescris în Reglementarea CE852/2004

maharishi ayurveda certificări ale calității

WHO-GMP

Ghidul Organizației Mondiale a Sănătății pentru Asigurarea Calității în Producția de Alimente

 

maharishi ayurveda certificări ale calității

ECOCERT

Produse organice în conformitate cu Directivele UE (CE) 834/2007

maharishi ayurveda certificări ale calității

Certificat GLP

Autentifică un sistem de management al laboratorului înregistrat pentru toate testele de laborator importante și calibrarea echipamentului.

certificări ale calității

Centrul MAP din India pentru Cercetare și Dezvoltare este recunoscut oficial și certificat de Ministerul Indian de Știință și Tehnologie.

Suplimentele alimentare ale Maharishi Ayurveda deja au fost premiate cu Premiul de Marcă Premium AYUSH. Această certificare, oferită de Foodcert India, a fost inițiată de Ministerul Indian de Sănătate pentru a garanta standarde înalte de calitate pentru puritatea produselor. Produsele importate trebuie să treacă prin noi testări pentru reziduuri în Europa, unde laboratoare independente testează pentru pesticide (erbicide, insecticide, fungicide), teste microbiologice (bacterii, drojdie, mucegai, salmonella) și metale grele (plumb, cadmiu, mercur, arsenic) în conformitate cu standardele europene cele mai noi.

Gama cosmeticelor naturale de la Maharishi Ayurveda Europe este certificată în conformitate cu cele mai stricte ghiduri BDIH/Cosmos Organic/Cosmos Natural pentru ‘Cosmetice Naturale Certificate’, acestea adăugându-se la diferite certificării ale calității.

 

Oferim o selecție largă de produse vegane. Unele dintre ele au logo-ul floare al Vegan Society, care este unul dintre cele mai stricte și cunoscute sigilii de siguranță pentru produse vegane. Printre altele, acest sigiliul confirmă că întreg procesul de producție este fără testare pe animale.

certificări ale calității lista